1A Ystäväni, kuule sanani. / Sua kaipaan, kun et oo luonani / ja kestää saan tämän ikävän. /
A Minä tiedän, susta välitän. / Anna aikaa, niin kohta rakastan / ja jos pyydät, sulle annan mitä vaan.
B Ja jos kaipaat aikaa / se sulle annetaan / kunhan vastaat joku päivä: "Rakastan."
2A Ystäväni, katson sinua / ja huomaan, olet enemmän. / En mä voinut sitä ennen nähdäkään.
A Mutta tänään olet kauniimpi. / Joka hetki aina rakkaampi. / Silmissäni olet täydellinen niin.
B Ja jos kaipaat aikaa / se sulle annetaan / kunhan vastaat joku päivä: "Rakastan."
3A Ystäväni, kuule sanani. / Haluaisin sinut syliini. / Sydämesi avannut on sieluni
B Ja jos kaipaat aikaa / se sulle annetaan. / Mutta tiedä, minä sua rakastan.
Selite:
Hieman kömpelö sanoitus mielestäni. Tämä on lähinnä idea kehitysasteella. Omaa naiivia sentimentaalisuutta tässä kuitenkin on, kai.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi