Isä
Olen sanaton
neuvoton
En tiedä mitä tehdä
enkä mitä sanoa
Tiedän
että Sinä tahdot parastani
tiedän
ettei mitään tapahdu ilman syytä
Mutta kun se tapahtuu
minä olen
yksin.
Kun olin lapsi
puhuin kuin lapsi
kerroin kaiken sinulle
jaoin itsestäni
itseäni
pelotta
Nyt
en uskalla antaa
Pelkään
onko minussa enää mitään jäljellä
mitä antaa
Isä
kuule kun rukoilen
minulla ei ole muuta jäljellä
Selite:
Kun minä olen heikko, on Hän minussa vahva.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno. Yksi on ja pysyy, vaikka mitään muuta ei olisi... Mutta sen Yhdenhän pitäisi olla kaikki.
minä olen niin täynnä, ettei Hän tai kukaan muukaan enää tänne mahtuisi. mutta hyvä, että joku vielä vastaanottaa.
Sivut