1. Ihminen vaikeroi itkee / murtunut on kokonaan
Millaista huolta ja tuskaakin kantaa / tyhjänä kulkea saa
Piilotti aamunsa koiton / pelkäsi katoavaa
Yksin hän tuskaillen paheitaan jatkoi / löytänyt ei auttajaa
2. Missä on heikkojen voitto / missä on Luvattu Maa?
Miksi en jaksa mä taistella vastaan / syntiä uuvuttavaa
Missä sun apusi viipyy / missä oot, kun tarvitaan?
Miksi mä seinään päätäni hakkaan? / Rukoilen: "Armahtakaa!"
3. >>instrumental solo<<
Kuulitko sen huokauksen / riemuksi muuttunut on
Ei enää murhetta, parkua koskaan / Kiitos on Lunastajan.
Selite:
Kuulisitte vielä melodian! Tarkoitus oli tehdä oikea vanhan ajan virsi, mikä saa paatuneimmankin sielun joko kyyneliin tai riemukkaaseen nauruun. Tahallani kärjistelen asioita. Nauttikaa!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässähän menee ihan hiljaiseksi..
Hienosti kirjoitat!
Sivut