Silloin kun epäilet
silloin kun pelkäät
toivon, että näkisit itsesi minun silmilläni
Olet kaunis, kuin aamukaste kesäisellä aukealla
Silmäsi syvät, kuin ikuisuuksien kaivo
Sielusi puhdas, jos ei enää täysin viaton
Olet ihminen ja kannat taakkasi
olet muusani
Näkisitpä itsesi, niin kuin minä sinut näen
Selite:
Hänen surunsa on minun suruni...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Todella kauniisti kirjoitit :)
kauniisti hänelle kirjoitat...
Sinä todella arvostat häntä, kauniisti kuvaat sitä!
:)
Sivut