Minä juon
minun on pakko
se on ainoa tapa paeta tuskaa
Minulla oli vaimo
ja lapsia pari kolme
hyvä työ ja uusi auto
kaikki
Autoni hajosi
kun ajoin
päin pyöräilijää
juovuksissa.
Taas.
Oli vaikeaa elättää perhettä
vankilasta
Lapset eivät koskaan käyneet
vaimokin lakkasi tulemasta
Myöhemmin sain häneltä kirjeen
Hän oli löytänyt jonkun toisen
Sellaisen, joka joi vähemmän
sellaisen joka ei aja pyöräilijöiden päälle
Toinen kirje minkä sain
oli lakimieheltä
ja pian me erosimme
Siis vaimo ja minä
Kun pääsin ulos
menin tapaamaan lapsia
tyttö oli raskaana.
Tälläkään kertaa isästä ei ollut tietoa
Poika jätti koulun kesken
ja eli sossun rahoilla
sanoi, että oli aika kusettaa systeemiä
kun se kuitenkin kusettaa meitä rehellisiä suomalaisia
Kumpikaan ei enää vastannut puheluihini
Entinen vaimoni asui yksin
kahden keskenmenon kanssa
Sen mies oli lähtenyt
mutta en minä silti kelvannut
Minä juon
minun on pakko
se on ainoa tapa paeta tuskaa
Saatana
minä syytän systeemiä!
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
vitsi satuin vaan lukee tän vahingossa..siis tää on niin hieno! siis en taaskaan osaa sanoo mitään taiteellista mut tällästä haluisin kirjoittaa!
Sivut