hokkuspokkusta, vähintään

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
71
Liittynyt: 21.8.2013
Viimeksi paikalla: 22.11.2024 10:38

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Kiitos vierailustasi sivullani.
 


pahassa paikassa
saan siivet

lennän puun oksalle

tarkkailemaan

typyn
kykyä


sanovat
sitä

dissosiatiiviseksi
identiteettihäiriöksi

itse kutsun 
itseäni

ninjaksi

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Varmuuden varalle huomioksi että jos siinä puussa jonka oksalle lehahdit on vain ikäänkuin kaksi oksaa siellä latvassa aivan, niin voipi olla että saattaa olla kenties puhelin- tai sähkölinjan tolppa ja jos siellä juurella näkyy joku halailija, niin saatta kyseessä olla ihan oikea ammatimies asialla, siis huolto homissa. Nämä maiset linjat ovat arkoja luonnonilmiöille ja päivisinkin vähän väliä saa korjailla asentoja, asennoksia,asenteita tai miten niitä kytkentöjä kutsutaankaan. Ninjoissahan ei välttämättä mitään vikaa tarvitse olla vaikka joskus hyppisivätkin seinille. Se se juuri pitää ninjat kunnossa...
Ninja linjassa, jep :D

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot