sanovat pitää kasvattaa kouluttaa ja harventaa uteliaana vaalin luonnon ihmeitten aarreaittaa pyytämättä annettua elämän suurta lahjaa oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.6.2024 16:11 Star Luonto on tosiaankin hyvin ihmeellinen välillä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut