Kymmenes vuosi ja näki ne kaksi kulkijaa neliökilometrillä, nyt yhden puolikkaan ja onnekas sen karhun kannikkaan. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 11.9.2024 16:57 Star Mielenkiintoista pohdintaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut