kun rohkeus vähenee ja tunteet ohenee peilistä katsoo useimmin edesmenneet rakkaat ja omat vanhemmat oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 4.9.2024 13:28 Star Toivottavasti jokainen näkee vain itsensä peilistä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut