Oisinko mi'k äänteitä oikomaan alkais ja aksentit senteillä kenties suuntaa muuttais, no höps. Ei täytä masua ääntämys vaan niin kuin kääntämys pään, mielellään näkemään sisimpään, sä, hän hänen laillaan bonjannet jonnet ja yvonnet tripillään tanssaavat lätiköistä lampoloihin niin kuin tenoissaan ei ois päiväystä laisinkaan..äh. Mitäs mätäs. Rintavalla ei tarvitse linjat niin suoria olla etteikö mielikuvitukselle jää varaa puikkia... kunhan pitää... viihdettä artiklassaan! Lepo.. :D Jatkakaa...
Kommentit
Sivut