Tänään en osannut käyttää enää puhelinta. En eilenkään. Miten vapauttavaa! oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.8.2024 13:17 Adastra Sanomattakin lie selvää etten ole kuullu enkä nähny saati uskonu kerralla... ...mitään.. kenenkä lie tekosia älyttömiä aiwan Upiaa oivallusta sinulla taas, luuritta! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.8.2024 7:57 la-da-da Kiitos :=) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
etten ole kuullu
enkä nähny
saati uskonu
kerralla...
...mitään..
kenenkä lie
tekosia
älyttömiä
aiwan
Upiaa oivallusta sinulla taas, luuritta!
Sivut