Äkkikuoleman edessä muutama minuutti on kuin tunti - viikko vuosi, koko elämäkerta. Sinulle syttyi uusi tähti. Minulle asettui sydämeen uusi kivi. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 19.9.2024 14:12 Star Otan syvästi osaa suureen suruusi. Ajan myötä voi vähän helpottaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 22.10.2024 16:09 Nanabea Sykähdyttävän kaunis <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut