ole hyvä ole hyvä toisille ja aina itselle ole hyvä pienille heikoille surullisille lyödyille puolusta sanoita kuule kuuntele käytä valtaa vaikuttaa käy eteen väliin viestitä välitä ole hyvä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.8.2024 10:57 IsoLate Kiitos, ollaan hyviä toisillemme ja myös itsellemme :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 10.8.2024 11:25 la-da-da Niinpä <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut