Toisinaan tunnen suurta myötätuntoa sinua kohtaan että jouduit eroamaan. Minusta. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 30.8.2024 20:44 Star Joskus ymmärrystä riittää, hyvä niin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut