elämässä tarvitaan vasaraa ja saksia rakentaa ja katkaista ja oikeaa ajoitusta toimia oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 10.7.2024 11:42 Laura Hyvin sanottu! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut