Jaa'a, en ole metsänhoitaja mutta omenapuun istuttaneena uskaltaudun kommentoimaan hennolla henkäyksellä haavan hoidosta. Vaikka ei lainkaan sattuisi mihinkään kohtaan (oksistoa) halatessa koskemaan, on hyvä olla rauhallinen ja hengitellä tasaisesti. Lähistöllä havaittuaan puuskittaisuutta, saattaa haapa osoittaa ikäänkuin flimmerin tapaista värinää. Toisaalta, eihän se haittaa, hauskan näköistähän se oikeastaan vaan on... mitäpä sitä säikkymään. :)
Kommentit
Sivut