puunhalaaja

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
69
Liittynyt: 21.8.2013
Viimeksi paikalla: 18.9.2024 16:17

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Kiitos vierailustasi sivullani.
 


kasvatan
pihalla haapaa

etten
unohtaisi

miten 
sydän lepattaa

elämän
 
myötä- ja
vastatuulessa

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jaa'a, en ole metsänhoitaja mutta omenapuun istuttaneena uskaltaudun kommentoimaan hennolla henkäyksellä haavan hoidosta. Vaikka ei lainkaan sattuisi mihinkään kohtaan (oksistoa) halatessa koskemaan, on hyvä olla rauhallinen ja hengitellä tasaisesti. Lähistöllä havaittuaan puuskittaisuutta, saattaa haapa osoittaa ikäänkuin flimmerin tapaista värinää. Toisaalta, eihän se haittaa, hauskan näköistähän se oikeastaan vaan on... mitäpä sitä säikkymään.  :)
Ihanasti vastasi ammattimies :) Iso kiitos!

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot