Kultapossukerholainen

Runoilija la-da-da

nainen
Julkaistu:
21
Liittynyt: 21.8.2013
Viimeksi paikalla: 1.6.2024 11:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-



Kiitos vierailustasi sivullani.
 


Se Katsastusmies
- siinä mies isolla koolla -

laittoi naaman nyrpeäksi
ja ruksi vikalistaa

Liian vanha
liian huono

on ruostetta, runko puhki
ja liikkuu jähmeästi

näkökenttä halkeamilla
äänikin pahasti rahiseva

Ei tuolla ulkoisella
olemuksella

kiitosta anneta.

*

Paijaan tätä
kulunutta pintaa

kehun meidät hyväksi

ihan riittäväksi
maalliseksi
majaksi.

 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, elämässä on paljon ihmeellisyyksiä.
 

Käyttäjän kaikki runot