taas siivouspäivänä päätän etten enää tahdo yhtään muistoa mistään en sinusta minusta meistä ja eletystä elämästä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 12.8.2024 17:23 Star Joskus vain aika kulkee ohi, siitä pitää olla kuitenkin hyvillään. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 13.8.2024 7:47 la-da-da Juuri niin ja aika muuttaa tärkeysjärjestystä. Tabula rasa on hyvä :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut