Vuosien eristyksen aikana oppi miten hauskaa seuraa onkaan - Tässä talossa ei hymyä säästellä eikä itketä pitkästä ilosta koskaan oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 14.5.2024 23:27 Piipa1969 Hienoa 🙂 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 19.5.2024 16:34 Star Upeaa, jos kaikki on hyvin, lähestulkoon aina. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 21.5.2024 20:25 Oiva Utumaa Upeaa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut