Mistä tunnistat narsistin? - Huumorintajusta. Sitä ei ole. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 28.5.2024 8:03 HellunTai Juuri näin. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.5.2024 16:02 Star Huumorintaju auttaa paljon elämässä, kamalaa jos sitä ei ole. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 7.8.2024 2:24 Adastra Höh. Ihan pöhkö juttu, minä kun luulin että tää ois ollu joku herkullinen herne - maissi - paprika - falafel resetti... taian mennä jääkaapille... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 7.8.2024 10:47 la-da-da Hahhaa sua. Päivän piristäjä vaiko tiristäjä :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut