toisinaan muistan miten ilo valaisi kasvojen kaaret kirkkaimmin surun silmien sinessä Selite: oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 11.5.2024 12:47 Star Hyvin usein on kuitenkin aihetta hymyyn. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut