kun sydän
keikahtaa nurin
se tekee sen
- ilkikurin -
näyttää tietä uutta
mittaamatta muuta
määrää, sen päätä
ei se laske
päivää, ei säädä säätä
tulee tupaan vain yllättäin
niin varmana ja pystypäin
ja ehkä jää
jos sydän niin väpäjää
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Eloisasi ja iloisasti ja yleisesti ...
Tykkään ... /kun sydän keikahtaa nurin/
Ilon trampoliini.
Mukavasti vie runosi hymyyn suun
Mukava ja hauska runo, tykkään, saa hymyilemään. :)
Sivut