Kaiken draaman keskellä
tärkeintä
on saada nähdä
vielä huominen
ja unien maat -
Valita
seura,
neljät tuulet
merkkien urat
vaarat
ja vimmaiset
vuoksivedet
*
Isoa ja pientä,
elää tätä omaa
hyvää elämää.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut