iniset ja isket herätät haaveilevat oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.6.2024 16:12 Star Haaveita saa ja pitää olla jokaisella, aina. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 28.7.2024 10:29 Adastra Moderniikan aikakaudella on haaveetkin sähköistetty, mutta unelmat sentään vielä ollee analogis-metaforisia, floristisesti ruusuisiakin kaikkine väkäsineenkin ja äkäsine pörriäisineen, jos inisevineenkin... krooh... Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.7.2024 9:08 la-da-da Monimutkaisen ihana tulkinta, kiitos! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut