katsot kuvasta sinä onnellinen meripoika säkenöit valoa, iloa olet täydellinen ikävän määrää ei aika määrää kaipaan sinua tänään enemmän nuorta minua oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 26.6.2024 21:09 Aavistus Hyvä kun on suloisia muistoja. Hyvin kaunis tunnelma on runossasi. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut