Ei,
ei elämää ole
annettu
kärsimykseen
ei
kiusantekoon
eikä
selviytymiseen
ei elämä
ole kilparata.
Elämää
on aamun lahja
ja yön tumma syli
ystävän nauru
sydämen laulu -
kiitoksen
metritön matka
onneen
rakkauteen
tai surusta yli.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut