Laitan multaan vanhan markan. Luen loitsun - mustaan turvaan taitan maan. Kasva uus, kasva kaunis rahapuu. oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.6.2024 16:10 Star Kerrassaan upeaa, vaikka markan kolikkoa on nykyisin vaikea löytää. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut