pientareen suolaheinä tuoksuineen pudotti polvilleen tätä pohjatonta ikävää ei mikään enää selätä oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 5.6.2024 12:20 Aavistus Hienon hieno kuvaus, miten luonto saa herkästi polvilleen.. kaunis, moniulotteinen runo. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 12.6.2024 15:02 Star Ikävä on tuttu tunne, varmasti jokaiselle, joskus. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut