iskevät pistelevät kuin nokkonen suojattoman käteen myrkkykeison kukinnon peittelevät hartaan hymyyn oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 23.6.2024 16:07 Star Tosiaankin varovainen pitää olla. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 27.7.2024 16:03 Adastra Miten tästä jääkin kaikumaan että "..kuvittelet vaan..." :/ Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 30.7.2024 9:06 la-da-da Niin, ei sitä koskaan tiedä mihin tunne voi viedä :) Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut