toisinaan pitää pitää ja kannattaa kannattaa - * aina rakasta rakasta oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 12.6.2024 15:05 Star Suomen kieli on hyvin moninainen, vähäisilläkin sanoilla. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 26.6.2024 15:44 Laura Upeaa sanojen käyttöä Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut