luota vaistoosi se on ainoa omaisuutesi jota ei voi kukaan ulosmitata oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 12.6.2024 15:04 Star Erittäin viisaasti todettu, vaiston varassa kannattaa olla välillä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut