Kutsu minua,
kun Atlantti tulvii
kun myrskymatala painaa rantaa
Hyöy minuun,
kun taival mustuu
kun valtameren aallot tavoittelevat latvaa
Nojaa minusta,
kun uijan veto uupuu
kun syväyksien pedot, nälkäiset pedot nousevat pintaan
Kutsu minua
sillä jos saan,
silitän kunnes hiljaisuutta ja tyyntä
kunnes sarastuu armo
kunnes piirteen vedet leudot
kunnes orastuu aamu
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut