Läsnä XI: Kun Atlantti tulvii

Runoilija Fringilla

nainen
Julkaistu:
253
Liittynyt: 21.3.2004
Viimeksi paikalla: 20.11.2024 4:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos niille, jotka lukevat!
Suosittelen:
 
Kutsu minua,
kun Atlantti tulvii
kun myrskymatala painaa rantaa
 
Hyöy minuun,
kun taival mustuu
kun valtameren aallot tavoittelevat latvaa
 
Nojaa minusta,
kun uijan veto uupuu
kun syväyksien pedot, nälkäiset pedot nousevat pintaan
 
Kutsu minua
sillä jos saan,
silitän kunnes hiljaisuutta ja tyyntä
kunnes sarastuu armo
kunnes piirteen vedet leudot
kunnes orastuu aamu
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

arvostelunylittävä.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut