On aika myöntää:
En tiedä mitään rakkaudesta,
olen romantiikan uusateisti.
Kun kerran kysyt, niin
lempiys on reheviä konditionaaleja
mielen värikkäitä kuvituksia
haihtuvia haihatteluita,
uskon
ja sen perään vähän itken,
kun kipeää tekee, miten
uskomasta lakkasin.
Olisin mielelläni väärässä
Kuitenkin
päivästä seuraavaan päästyäni
rationalismin askeleet voimistuvat
matemaattiset ennusteyhtälöni sen kertovat
vankistuu nollahypoteesin vakaus:
Aarretta ei ole
löytöpoluilla eksyy
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut