Jokainen huuleni purppuraa täynnä elämän mahla maljakoissa lieska varttani soittaa suusi odelmat minut kastavi, keinuttavi niittyheinää kuin tuulena tulvit minuun oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.12.2021 5:18 Buffalo Bill schwing! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut1 2 3 4 5 6 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut