Hölmö sydän ❤️

Runoilija Vesku75

Olinko ehkä matkalla, tiedä en.
Ehkä en perille päässyt, 
onko oikeaa tietä, tiedä en.
Mut etsin sen.
Ajatukset on sussa.
Voisin laulaa hölmö sydän ja ehkä se oon. Mut ajatukset on sussa. 
Tunnen sen kuinka hölmö sydän,
mulla olikaan. 
Ja tiedän miten tien voin korjata, enkä olla hölmö sydän. 
Ajatukset sussa.
-V-
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, sydän voi olla hölmö, mutta ajatus on tärkein.
Pidin
 

Käyttäjän kaikki runot