Edessäni näen

Runoilija Vesku75

Tiedän et olen menossa jonnekin, mistä en tiedä vielä mitään. 
Sillä näenhän edessäni vain kauniit kasvosi ja punaiset hiuksesi sekä huulesi kiiltävän. 
Sä tunteen tuot joka kehoitta minua huutamaan öin, sillä ikävöinhän sinua jo päivän.
Ja peiliin uskallan kurkistaa varoen, kysyen mitä mä teen. Kun en saa kasvojasi edestäni unohtumaan ja tahtoisin huuliasi koskettaa, kädet hiuksiisi upottaa. Ja pyytää älä mee vielä, jäisit hetkeksi.
Tunne jota etsinyt olet sä, tunne jota pelkään näyttää sisimmästäni. Rohkenen kuitenkin pyytää sinua mukaan tähän. 
Sillä näenhän edessäni kauniit kasvosi, punaiset hiuksesi ja ihanat huulet. Pyydän sinua jäämään tähän viereeni.

-V-


oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, toivottavasti hän jää viereesi.
 

Käyttäjän kaikki runot