Rakkaus
kuuluuko sen loppua,
kun suhde loppuu.
Haihtua kuin usva veden pinnalta.
Vai saako
sen muisto jäädä lämpimänä mieleen.
Kuin aavistus auringosta iholla
ja kutittavana tunteena vatsan pohjalla.
Rakkaus
se ei katoa vaikka suhde loppuu.
Jäljelle jää
ne muistot lämpöiset kutiavat tunteet.
Ja sallit
itsellesi ne hyvät muistot.
Ja sen
että rakkaus oli totta
ja oikeaa siinä hetkessä.
Ja kaikki ihmissuhteet
ei ole tehty kestämään.
Joidenkin on
tarkoitus opettaa meille.
Jotain itsestämme ja elämästä.
-V-
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit