Sinua

Runoilija Vesku75

Ilman sinua.
Sanat, jotka osaan nyt lausua.
Minulla on sua niin ikävä.
Kauhea ikävä.
Minusta puuttuu puolet.
Ja ne puolet tarvii sua nii.
Mietin miltä me yhdessä tunnutaan.
Ja miltä tuntuisi olla sinussa kiinni.
Kauhea ikävä.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ikävän tunne on murskaava, mutta lopulta helpottaa.
Ikävä on raastavin tunne maailmassa ✨ hieno runo!
 

Käyttäjän kaikki runot