Lanka

Runoilija Vesku75

Välillä meidän olisiko 
voima jota katki ei saa.
Lanka joka meidät sitoo,
yhteen liittää. 
Voima jonka yhdessä saamme,
sitä katki ei toiset saa.
Lanka jonka tahdon punoa tiiviiksi,
se meidät sitoo. 
Ei katkea milloinkaan.
-v-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämänlangasta on hyvä pitää kiinni.
 

Käyttäjän kaikki runot