Saanko uudestaan kuulla,
ne sanat jotka kadotin susta.
Sanat jotka sulle kerroin,
kertoimella X rakkauden.
Silloin tunsin rakentavani taloa sydämen.
Taloa sydämeen sun.
Sanoja tein välittämättä susta.
Välittämättä tunsitko maata jalkojesi alla.
Välittämättä mitä tunsit.
Sanoja raiskattuja niitäkö tein.
On edelleen sanoja sulle,
sanoja joita teen.
Mut kuule niitä et.
-V-
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit