En tuu enään etkä sinäkään
tuu.
On luonamme syli tyhjä, kaipuu jäätävä.
Sotkee se rytmin epätasaisen.
Oven yhteisen
lukkomme se ei aukea meille enää.
Eri teillämme ei aavistustakaan.
Onko meillä eksyneille mitään muuta
kuin kaipuuta ikävävää.
Rakkautta, yhteisiä muistoja menneiden sitä säilyttää.
Piilopaikasaan.
-V-
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit