Voisin kysyä
itseltäni.
Miksi itken
pikkuinen.
Nyt kun sinun luotasi
lähden.
Miksei tämä
tie sinun luoksesi
viedä vois.
Makaan mättäällä
metsän.
En nää polkua
luoksesi.
Onko aika sen
peittänyt.
Vaiko vain haalistunut
silmissäni.
Nyt peittää sen
ikihongat korkeat.
Siksi sitä en
lähde.
Nyt on pakko päästä
pois.
Ja en sinun polkuasi
lähde.
Vanhenenko nyt
yksin.
Kuin hongat polkusi.
-V-
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit