Kukka kedolla

Runoilija Vesku75

Jos olisit kukka
Löytäisin sinut kedoltani
Siellä kävelisin polulla pehmoisella,
sillein ettet huomaisi minua.
Tarkkailisin sinua,
sytyttäisin valokeilan,
silloin näkisin vartesi ihanan.
Jolla kannatat itseäsi.
Kävisin luonasi,
sillä en halua sinua unohtaa.
Parempi ehkä ettet sitä tiedä
kuinka paljon mietin sua
Me ei olla edes vielä tavattu kunnolla,
silti mietin sinua päivin öin.
Ai että mä mietin sua
Toivon että olisit kedollani aina.
Saisin aina pitää sinut omana.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihanaa, tämän tyylisiä runoja saisi olla maailma täynnä.
 

Käyttäjän kaikki runot