Tähden kirkkaan tunnen
sydämessäni.
Ja näen miten loistat loistollais tuoden valoa elämään.
Eikä loisteesi voi sammua sisimmässäni milloinkaan.
Sinä kauniit säteet minulle jaat .
Ja hetket yhteiset edessä jotka kulkea saamme.
-V-
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hyvää joulua 🌲