Matka

Runoilija Vesku75

Kuinka kauan kestää meillä viikko.
Onko se päivän, viikon, kuukauden,
vuoden vaiko vuosia.
Minä odotan meidän yhteistä aikaamme.
Olkoon se minkä pituinen matka tahansa.
Mutta me pidämme siitä ja elämme sitä yhdessä...ystävinä.
-V-
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Pääasia, että molemmilla on hyvä olla.
 

Käyttäjän kaikki runot