Oikee

Runoilija Vesku75

Et oo oikee, 
mut juttelen sulle.
Onks tää oikeen.
Kuulen kuinka puhut.
Mut peili heijastaa vain mut.
Mitä tarkoittaa tää. 
Miks, et voi olla oikee.
Peilin heijastavan sua.
Juttelen sanoja joita ymmärrä en.
Onks tää oikee.
Kun minä vain hengitän. 
Tunne sitä en
Onks oikeen
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikki, mikä ei aiheuta ikävyyksiä, on oikein.
 

Käyttäjän kaikki runot