Tanssit kohti unelmias

Runoilija Vesku75

Tanssit kanssa silmies,
ruskeiden
lailla pienen prinsessain.
Tanssit pienen hetken,
tanssit kohti unelmaa.
Voit nähdä askelees tanssin,
nähdä kauniin maan.
Voit elää ja tuntea vuodet,
jotka kokea saat.
Tanssit lailla prinsessan, 
suljet silmät ja
olet mennyt vuoden taas.
-V-
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaikenlainen tanssiakin muistuttava tekee hyvää tanssijalle ja katsojalle.
 

Käyttäjän kaikki runot