Haluaisin rikkoa sinut
Tehdä sydämestäsi sirpaleita
Polkea sinut maan tomuun
Jotta tuntisit
Jotta ymmärtäisit
Millaista on olla minä
Selite:
Luottamuksen pettäminen satuttaa aina
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Haluaisin rikkoa sinut
Tehdä sydämestäsi sirpaleita
Polkea sinut maan tomuun
Jotta tuntisit
Jotta ymmärtäisit
Millaista on olla minä
Kommentit
tähän voi samastua. vahva runo
Rakkaus on
Luottamus, hellyys ja tasapaino
Ehkä?
Voihan se olla muutakin
Sivut